Baltacı İlkokulu
Baltaci Köyü Cide/KASTAMONU

VİZYON

Tüm paydaşlarıyla çağın gereğine uygun, kamu yararına yönelik ihtiyaç duyulan etkili ve verimli eğitim öğretim hizmeti sunmaktır.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, güzel ahlak sahibi, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Öğretim Şekli :Taşımalı Eğitim-Normal

Taşımalı Eğitim-Normal

Kalorifer(Kömür)

Okulumuza ait servis bulunmamaktadır. öğretmenler köyde ikamet etmektedir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Cide İlçe Merkezine yaklaşık olarak 60 km,Kastamonu İl Merkezine yaklaşık 140 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz denize 4 km uzaklıkta ve ormanlık bir bölgede bulunmaktadır. Köyün geçim kaynağı arıcılık, fındık, kestane. Köyümüzde 3 tane bakkal bulunmaktadır. Haftanın 2 günü pazar kurulmaktadır. Salı ve cuma günleri İstanbul´a direkt araba bulunmaktadır. Doğanyurt ilçesine 15 km uzaklıkta olup yolları oldukça virajlıdır.